COSPLAY DE POKEMONS ELECTRICOS 1 PARTE

On dimarts, 2 de desembre del 2014 0 comentaris

 PICHU:

Pichu
Pichu es la prevolució de pikachu. Es un pokemon  elèctric. Pesa 2,0 kg i 0,3 d'alçada. Evoluciona per amistat i pujant de nivell.Apareix en la primera generació.

PIKACHU:

Pikachu es l'evolució de Pichu i també es pokemon de tipus elèctric que va aparèixer en la primera generació. Te la habilitat oculta para-raig. Pot tenir la habilitat electricitat estàtica. Pesa 6,0 kg i 0,4 m d'alçada. Evoluciona amb una una pedra tro. Pareix en el videojoc de Pokemon groc de la primera generació.    

RAICHU:

Raichu es la evolucion de Pikachu. La seva habilitat es electricitat estàtica, i la seva habilitat oculta es para-raig. Pesa 30kg i 0,8 m d'alçada. Apareix en la primera generació. Apareix per primera vegada en videojoc Pokemon groc.

MINUN I PLUSE:

                                                                                                                 
pluse i minun son pokemon de tipus elèctric que apareixen en la tercera generació.En els videojocs de  pokemon ruby, zapphire i emerald  plus i minun apareixen en la ruta 110.Plus te un pes de 4 kg i de 0,4 m d´alçada.I minun pesa 4,2 kg i 0,4 d´alçada.

PACHIRISU:
Forma shiny
Pachirisu de tipus elèctric que apareix en la quarta generació.Te un pes de 3,9 kg i una alçada de 40cm. La seva habilitat oculta es absorbir electricitat. Pot tenir la habilitat fugida o recollida. Apareix en la quarta generació i en el videojoc Pokemon perla, Pokemon diamant...
 JOLTEON:

Forma shiny

Joteon forma evolucionada de Eevee. Pesa 24,5 kg i 0,8 m. Te la habilitat oculta peus ràpids, la seva habilitat absor. electricitat. Eevee evoluciona a Jolteon amb una pedra tro. Apareix en la primera generació i en el videojoc Pokemon groc, Pokmon blau...

VOLTORD:



Voltord es un pekemon de tipus elèctric. Te forma rodona i es vermell i blan sembla un poké ball per aixo el confunen amb una poké ball. En la pokédex de ruby, zapphire i emerald diu que el seu origene es una poké ball que es va es posar a l'electricitat el que vol dir que es un pokemon artificial. Pesa 10, 4 kg i 0, 5 m d'altura. Te la habilitat oculta escletxa i la seva habilitat elec.estat insonoritzar. Apareix en la primera generació. Evoluciona al nivell 30 a Electode. Apareix per primera vegada al videojoc pokemon groc per la game boy color.La seva forma shiny  de color blau.

ELTRODE: 


Electode es la forma evolucionada de Voltord. Te les mateixes habilitats que Voltord. Pesa 66, 6 kg i 1,2  m  d'alçada. També apareix en la primera generació ja que el poden trobar al mateix lloc que Voltord, seguix tenin forma de poké ball, però es una mica diferent. la forma shiny es de mateix color que la de Voltord.
Read more ...»

POKEMON RUBI OMEGA I ZAFIRO ALFA

On 0 comentaris

El dia 28 de novembre va surtir "Rubi omega" i "zafiro alfa". Es uns dels videojocs més esperats desde la Pokemon XY. Es un videojoc que recull la historia original pero hi ha petits canvis en la seva historia, en la ciutat Malvalona a canviat una mica el diseny. També hi ha grafics tipus 3D i mega-evolucions.



Els tres pokemon inicials de pokemon rubi omega i zafiro alfa:

Les seves evolucions:

Evolucions finals:

Mega-evolucions:


Enllaç trailer tipus anime japonès:

Enllaç anunci espanyol:

Anunci quan pokemon rubi omega i alfa estava en desarollo:


Read more ...»